Summa sidvisningar

12 mars 2011

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

4 port

4st kycklingfiléer
smör att steka i
2 tomat
1 kruka basilika
6msk dijonsenap
4dl vispgrädde
4st vitlöksklyftor
2dl creme fraiche
salt peppar
lite mer än 2 dl riven ost

sätt ugnen på 200 gr, banka ut kycklingfileen försiktigt om de är ojämna.
stek i smör så de får en fin yta.

Skiva tomaterna tunt. Lägg fileerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna.
Repa av alla basilikablad och hacka, strö över

Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken, blanda i creme fraichen,
salta och peppra. Häll allt över kycklingen och strö över ost,
Gratinera i ca 30 min,

Servera nåt valfritt till, vi åt Quinoa. Och en sallad .....
Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar